Bulevardul Alexandru Obregia primeste un nou look!

Bulevardul Alexandru Obregia se transformă în artera teilor.

Bulevardul Alexadru Obregia se transformă! În foarte scurt timp se va putea intitula Bulevardul Teilor.

Autoritățile Locale din Sectorul 4 au demarat un proiect de plantare a teilor în mai multe zone din sectorul 4, iar primul pas a fost deja făcut pe una dintre cele mai verzi artere din sector - Bulevardul Alexandru Obregia.

Acest lucru adaugă un plus de frumusețe, având și o importanță vitală pentru sănătatea și calitatea comunității.

Alexandru_Obregia_-_plantare_tei_1

Teiul se plantează de regulă primăvara, în perioada martie - mai, înainte de perioadele de creștere activă. Este important să se evite plantarea în timpul iernii, când solul este înghețat. Acest arbore este extrem de atrăgător, perfect pentru peisajele urbane.

Plantarea de tei este, în primul rând, o decizie pragmatică, nu doar una de ordin estetic... Teii sunt arbori nativi în București și sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a oferi umbră generoasă în timpul verii, de a absorbi poluarea din aer și de a contribui la reducerea zgomotului din mediul urban. Prin plantarea acestora pe Bulevardul Alexandru Obregia, se urmărește crearea de spații mai plăcute pentru locuitorii din zonă, precum și a unui habitat mai prielnic pentru diversele specii de păsări și alte viețuitoare urbane.

Astfel, calitatea vieții din această arie vă crește considerabil, iar proprietarii de apartamente din zona Alexandru Obregia primesc un boost de aer proaspăt și frumusețe.

Alexandru_Obregia_-_plantare_tei_2

LOGO_Short-_Premier_Imobiliare Vezi oferta noastra de apartamente de vanzare din Alexandru Obregia ⮘