ANSAMBLURI

ART Residence

Bulevardul Metalurgiei - Turnu Magurele

ART_Residence

Va asteapta intr-o pozitie excelenta, in inima Cartierului Nou Metalurgiei - noul pol de dezvoltare al capitalei. La distante relativ egale de importantele artere Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, strada Luica si Bulevardul Constantin Brancoveanu, ansamblul rezidential ofera acces facil catre toate zone comerciale si de retail: Metro, Carrefour, Auchan, Selgros, Lidl, Penny, dar si Hornbach, Jumbo sau Grand Arena Mall Berceni, la care se poate ajunge in doar cateva minute.

Manager de proiect: Raluca Dascalu
0725957933
raluca.dascalu@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

Arghezi Park Residence

Bulevardul Metalurgiei - Grand Arena

SlideShow - A

Locuitorii din zona Metalurgiei (si nu numai!) vor beneficia, in foarte scurt timp, de un impresionant parc de ultima generatie, ce va purta numele Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidențial pe care îl dezvoltăm se află în imediata vecinătate a acestei resurse de prim rang, lucru care ne-a inspirat în alegerea titulaturii. Concomitent cu inaugurarea parcului Tudor Arghezi, primele faze ale proiectului nostru vor fi deja finalizate, realizând astfel legătura pe care ne-am propus-o.

Manager de proiect: Andrei Burcea
0730250305
andrei.burcea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!

 

BRANCOVEANU Park Residence

Bulevardul Constantin Brancoveanu - Turnu Magurele

CAVAR Resudence

Olympus Residence, probabil cel mai complex ansamblu rezidențial dezvoltat  în Zona de Sud!
Așa cum am promis, îl construim pe al doilea! Dupa care, vor urma si etapele 3, 4 si 5 ……Și asta, pentru că vrem să ne respectăm cuvântul, astfel încât Olympus Residence să devina cu adevarat un ansamblu  complet.

Manager de proiect: Bogdan Tomegea
0722204951
bogdan.tomegea@zonadesud.ro

Vezi mai mult!